Per què el veganisme?

Principals raons per ser vegà


El veganisme és una filosofia o un estil de vida en el qual, per diverses raons (culturals, ètiques, ecològiques, nutricionals, etc.) es renuncia a consumir qualsevol producte derivat de l’explotació animal. És a dir, no tan sols es renuncia a una alimentació lliure de productes tals com la carn, el peix, els ous, els formatges, la mel, etc., (en aquest cas estaríem parlant d’una dieta vegetariana), sinó també el fet de rebutjar a vestir amb roba o accessoris que continguin teixits d’origen animal (cuir, llana, seda, etc.) o consumir productes que hagin sigut testejats en animals com cosmètics, medicaments, entre altres.1. Per la teva salut

Comptar amb una alimentació saludable ajuda a prevenir i combatre malalties com el càncer, l’obesitat, la hipertensió, la diabetis, malalties moltes de les quals relacionades amb un consum excessiu d’aliments d’origen animal. Amb unadieta lliure de productes d’origen animal, ben balancejada, podràs trobar tots els nutrients que el teu cos necessita pel seu dia a dia, amb excepció de la vitamina B12 la qual necessitarà ser suplementada.2. Per la mare terra

Centenars de milers d’hectàrees de bosc i selva són desforestades per produir pinso amb el fi d’alimentar els animals que després seran destinats a servir com aliments per les persones. Estudis demostren la íntima relació que hi ha entre la producció industrial de productes carnis i l’escalfament global, el qual és avui en dia una de les majors amenaces pel planeta.


3. Pels animals

En l’actualitat, gràcies a la ramaderia industrial, els animals són tractats com simples objectes, sent amuntegats a espais on amb prou feines poden moure’s, en condicions totalment inhumanes, sotmetent-los a sofriments impensables durant la seva curta vida fins que són portats als escorxadors.


4. Perquè el menjar vegà és deliciós!

És un mite que els vegetarians només mengen enciam! La varietat deproductes d’origen vegetal que ens proporciona la naturalesa és tan extensa que sempre comptarem amb una gran varietat de deliciosos, acolorits i saludables ingredients amb els quals podrem preparar plats exquisits que ens ompliran d’energia i bona salut.


5. Perquè tu pots!

Al llarg de la història de la humanitat hi ha hagut diverses cultures que han adoptat un estil de vida lliure o pràcticament lliure de productes d’origen animal, les persones d’aquestes cultures es caracteritzen per ser especialment saludables i longeves ala resta. Per tant, és una falsa creença que es necessita consumir productes d’origen animal a la nostra vida quotidiana per cobrir totes les nostres necessitats nutricionals, llavors, si no és necessari per viure perquè arrabassar la vida a éssers que senten o sotmetre’ls a sofriments innecessaris.


Et convidem a viure un estil de vida feliç, saludable i harmoniós, lliure de sofriment!

Si vols saber més sobre el veganisme no deixis d’entrar al nostre blog, on podràs trobar notícies i articles relacionats amb el món del veganisme.


Veure blog

També pots seguir-nos a les nostres xarxes socials i estar al dia de tots els nostres esdeveniments i promocions!


Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Instagram